Реклама

Смарт-годинник Redmi Watch отримав нову міжнародну назву

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi сьогодні представила розумний годинник Redmi Watch, відразу ж після цього стало відомо, що Redmi Watch і Xiaomi Mi Watch Lite з’явилися з’явилися в базі даних регулятора Bluetooth SIG, що вказує на швидкий глобальний запуск пристрою. Також повідомляється, що смарт-годинник Redmi Watch отримав нову міжнародну назву.

Redmi Watch і Xiaomi Mi Watch Lite проходять під модельними номерами REDMIWT01 і REDMIWT02 відповідно, в описі говориться, що це розумні годинники, які підтримують Bluetooth 5.1. В обох випадках реєстратором значиться Xiaomi.

Після офіційного анонса Redmi Watch в Китаї і витоку характеристик Xiaomi Mi Watch Lite, які з'явилися в базі даних Федеральної комісії зі зв'язку США, абсолютно очевидно, що Redmi Watch вийдуть в усьому іншому світі під назвою Xiaomi Mi Watch Lite. Поки що Xiaomi не зробила офіційну заяву, проте Xiaomi Mi Watch Lite вже з'явилися в базах даних всіх великих регуляторів, так що анонс не змусить себе довго чекати.

Годинники отримали 1,4-дюймовий квадратний кольоровий екран з щільністю 323 пікселів на дюйм, який підтримує функцію автоматичного регулювання яскравості. Годинник має цілодобовий датчик серцевого ритму, підтримують відстеження сну, вони є вологозахищеними (5 АТМ), підтримують безліч спортивних режимів, оснащені GPS і NFC.

Цікаво, скільки будуть коштувати Xiaomi Mi Watch Lite в різних країнах. Нагадаємо, в Китаї Redmi Watch оцінили в 45 доларів, хоча перші покупці отримають годинник за 40 доларів.

Читайте також: Xiaomi анонсували європейську версію смарт-годинника Mi Watch.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Galaxy Tab A7 отримує сертифікацію і не тільки

Samsung Galaxy Tab A7 отримує сертифікацію FCC і не тільки. Також планшет отримує сертифікати Bluetooth SIG. Згідно отриманої інформації, 22...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -