Home Новини сучасних технологій Смартфон Apple iPhone 13 отримає більш високу швидкість інтернет -підключення

Смартфон Apple iPhone 13 отримає більш високу швидкість інтернет -підключення

0
Смартфон Apple iPhone 13 отримає більш високу швидкість інтернет -підключення

Згідно з останніми повідомленнями, смартфон Apple iPhone 13 отримає більш високу швидкість інтернет -підключення, тобто буде підтримувати Wi-Fi 6E.

І iPhone 11, і iPhone 12 підтримують стандартну версію Wi-Fi 6, як і iPhone SE другого покоління. Джерела повідомляють, що виробник чіпів Cirrus Logic надасть нові мікросхеми принаймні для деяких моделей iPhone 13.

Стандарт Wi-Fi 6E розширює можливості Wi-Fi 6 до діапазону частот 6 ГГц. На початку цього року Wi-Fi Alliance офіційно повідомив, що розширення стандарту Wi-Fi 6 до діапазону 6 ГГц можна називати Wi-Fi 6E. Можна вважати це покращеною версією попереднього стандартна.

Технологія Wi-Fi 6E розроблена для забезпечення високої продуктивності в дуже завантажених місцях. Перші тести вказують на те, що швидкість передачі даних може досягати 2 Гбіт / с при затримках на рівні 2 мс.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version