Home Новини сучасних технологій Microsoft позбудеться традиційних паролів у 2021 році

Microsoft позбудеться традиційних паролів у 2021 році

0
Microsoft позбудеться традиційних паролів у 2021 році

Microsoft вже давно є виступає проти традиційних паролів, вважаючи їх небезпечними. За останні кілька років компанія інвестувала в різні рішення, такі як Windows Hello, Microsoft Authenticator, ключі безпеки FIDO2 і систему аутентифікації по венах долоні. Сьогодні стало відомо, що Microsoft позбудеться традиційних паролів у 2021 році. Тепер детальніше .

Компанія розповіла про свої успіхи на шляху до повної відмови від традиційних паролів, заявивши, що планує залишити їх у минулому для всіх своїх клієнтів в 2021 році.

Microsoft зазначила, що майже 80% всіх кібератак націлені на паролі, і кожен місяць через це зламується 250 корпоративних облікових записів. Тим не менш, компанія докладає зусиль для переходу на рішення без пароля.

"У листопаді 2019 року в Microsoft Ignite ми розповіли, що більше 100 мільйонів чоловік вже використовують безпарольний вхід Microsoft щомісяця. У травні 2020 року, як раз до Всесвітнього дня паролів, це число вже виросло до більш ніж 150 мільйонів людей, а використання біометричних даних для доступу до робочих облікових записів зараз майже вдвічі більше, ніж було тоді. В цьому році ми черпали силу з рішучості наших клієнтів і мають намір зробити безпарольний доступ реальністю для всіх наших клієнтів в 2021 році." Microsoft

Протягом 2020 року Microsoft брала участь в різних конференціях, щоб поділитися своїм баченням майбутнього без пароля і середовища Zero Trust. Microsoft представила попередню версію підтримки Azure Active Directory ключів безпеки FIDO2 в гібридних середовищах, а також новий майстер без пароля через Центр адміністрування Microsoft 365. Компанія також співпрацювала з декількома партнерами по безпеці з Microsoft Intelligent Security Association (MISA), щоб розробити рішення без пароля.

2021 рік стане роком, коли Microsoft планує зробити паролі застарілими для всіх своїх клієнтів. Компанія підкреслила, що відмова від пароля значно спростить життя в Інтернеті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version