Home Новини сучасних технологій Смартфон Apple iPhone 2023 отримає нову технологію розпізнавання обличчя Face ID

Смартфон Apple iPhone 2023 отримає нову технологію розпізнавання обличчя Face ID

0

Згідно нещодавно отриманої інформації, смартфон Apple iPhone 2023 отримає нову технологію розпізнавання обличчя Face ID. Згідно з доповіддю MacRumors , відомий аналітик Apple Ming-Chi Kuo повідомив, що майбутня лінійка iPhone 2023 буде оснащена новою технологією, яка позбавить потреби у вирізі на смартфонах компанії. 

Куо заявляє, що нові дисплеї Face ID дебютують разом з новим перископічним телеоб'єктивом у 2023 році. Аналітик вважає, що гігант, що базується в Купертіно, відмовиться від дизайну вирізу, щонайменше, для деяких моделей iPhone 2022 року.

Face ID вперше з’явився на iPhone X, причому виріз в першу чергу служив для розміщення системи камер TrueDepth. Зараз Куо заявляє, що принаймні в одній із найвищих моделей iPhone в 2023 році буде розміщений датчик відбитків пальців під дисплеєм без вирізу.  Однак аналітик не згадав, чи будуть запропоновані як Face ID, так і Touch ID на одному пристрої, чи ці функції будуть ексклюзивними для старших моделей.

З технологічної точки зору для створення підекраннаго Face ID потрібні більш досконалі системи, враховуючи, що система камер TrueDepth повинна мати можливість читати та розпізнавати обличчя за допомогою пікселів на дисплеї без будь-яких спотворень.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version