Home Новини сучасних технологій Смартфон Asus Zenfone 7 показали в живу

Смартфон Asus Zenfone 7 показали в живу

0

Тільки нещодавно ми дізналися дату релізу та характеристики новинки від Asus, як сьогодні смартфон Asus Zenfone 7 показали в живу. Відповідні зображення з’явилися на Weibo. Із зображень видно, що смартфон отримав потрійну камеру на зворотній стороні.

Смартфон Asus Zenfone 7 показали в живу

З останніх даних, які надходили раніше, відомо, що смартфон отримав датчик ToF, основний датчик на 64Мп Sony IMX686 та 12Мп надшироку камеру. Також на зображеннях відсутній сканер відбитків пальців, який, по інформації, мав розміщуватися на зворотній стороні смартфона.

Також відомо, що Asus Zenfone 7 отримає РК-дисплей, тобто є ймовірність, що сканер перенесли на бокову сторону смартфона, хоча на зображеннях не видно нічого, щоб вказувало на це.
Зараз залишається очікувати на офіційний реліз, який відбудеться 26 серпня, де нам покажуть Zenfone 7 і розкажуть все про новинку.
Також будемо очікувати, що новинка отримає більше різноманіття кольорів (окрім синього).

Рекомендуємо: Смартфон ASUS ROG 3 Отримує Жести AirTrigger.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version