Home Новини сучасних технологій Apple готують до випуску три недорогі iPhone

Apple готують до випуску три недорогі iPhone

0

Сьогодні з’явилася інформація, що Apple готують до випуску три недорогі iPhone. Згідно інформації, отриманої від порталу ITHome, компанія Apple збирається проводити дві презентації смартфонів в рік: одна для “відносно бюджетних”, а інша для флагманських смартфонів.

Apple готують до випуску три недорогі iPhone

Так, ITHome запевнюють, що на початку 2021 року варто очікувати на презентацію нових смартфонів iPhone SE, а точніше трьох.
Як відомо, одна модель отримає 5,5-дюймовий дисплей, SoC A14 Bionic, сканер відбитків пальців Touch ID та подвійну основну камеру. Наступна модель отримає 6,1-дюймовий дисплей, SoC A14 Bionic, сканер відбитків пальців Touch ID (підекранний) та подвійну основну камеру. Третя модель отримає також 6,1-дюймовий дисплей, SoC A14 Bionic, подвійну камеру та сканер відбитків пальців Touch ID на боковій стороні.

На даний момент невідомо, яка різниця буде між цими смартфонами, так як деталі ще не розкривалися. Очікується, що ціна на смартфони буде в межах 500 доларів, а дизайн смартфона з підекранним сканером буде в стилі iPhone 11.

Рекомендуємо: Компанія Apple Запустила Новий IMac.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version