Home Новини сучасних технологій Xiaomi патентує нову систему камер смартфона

Xiaomi патентує нову систему камер смартфона

0

Цього місяця Xiaomi провела віртуальну презентацію в 10 річницю, де представила свої новинки. Найочікуванішим пристроєм тоді був Mi 10 Ultra. Зараз, помічений патент, який говорить про те, що Xiaomi патентує нову систему камер смартфона. Під новою системою тут йде мова про камери, датчики якої нахилятимуться.

Даний патент поданий до Управління патентних і торгових марок США ще у жовтні 2019 року. Його назва звучить як “Модуль камери та термінал”. Опублікований патент був 30 липня цього року у базі даних Всесвітнього відомства з інтелектуальної власності.

Xiaomi патентує нову систему камер смартфона

Як бачимо з представлених зображень, на смартфоні будуть присутні два датчики, які зможуть переміщатися. Рухатись дані датчики зможуть як вертикально, так і горизонтально, синхронно один з одним. Таким чином, розширюватиметься кут огляду. Відповідно до цього, фотографії повинні бути справді хорошої якості без будь-яких спотворень.

Джерело: letsgodigital

Рекомендуємо: Xiaomi Випустили Вигнутий Монітор Та Портативний Фотопринтер.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version