Реклама

Смартфон Galaxy A13 5G від Samsung отримав сертифікат FCC

Останні Новини

Сьогодні стало відомо, що смартфон Galaxy A13 5G від Samsung отримав сертифікат FCC. Номер моделі смартфон отримав SM-A136U та очікується його поява незабаром.

Так як пристрій отримав сертифікацію FCC, то й нам стали відомі певні його характеристики. Зокрема, телефон буде розміром 164,5 x 76,5 x 8,9 мм та підтримуватиме швидку зарядку потужністю 15 Вт.

Окрім цього, очікується, що Samsung Galaxy A13 5G отримає 6,48-дюймовий IPS LCD-дисплей з роздільною здатністю Full HD+. Доступний смартфон буде у трьох конфігураціях пам’яті, а саме 4 Гб оперативної + 64 Гб вбудованої, 6 Гб операційної + 128 Гб вбудованої та 8 Гб операційної та 128 Гб вбудованої пам’яті. Працюватиме пристрій на Android 11.

Також відомі деталі щодо камери, а саме потрійна задня камера із датчиками 50 Мп + 2 Мп + 2 Мп та фронтальна 8-мегапіксельна камера. Акумулятор буде ємністю 5000 мАг.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компания Lifecell списывает средства за не подключеные услуги

Стаття доступна українською.Только недавно мы сообщали сколько критики раздается в сторону Lifecell за качество их услуг и попросили наших...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -