Реклама

Бренд Realme запускає очищувач повітря

Останні Новини

Бренд Realme запускає очищувач повітря, уже другий в серії. Його назва Realme TechLife Air Purifier Pro. Нагадаємо, що компанія вперше вийшла на ринок очищувачів на початку цього року із пристроєм Realme TechLife.

Новий очищувач TechLife Air Purifier Pro отримав преміальний дизайн, дисплей та високої якості фільтр HEPA, що забезпечує термін роботи близько 3500 годин. Також очищувач повітря обладнаний лазерним датчиком пилу та отримав функцію блокування. Працюватиме TechLife Air Purifier Pro в шести режимах: Auto, Normal, Soft, Strong, Custom та Sleep.

Бренд Realme запускає очищувач повітря

Керувати очищувачем та отримувати звіт про стан повітря можна за допомогою підключення пристрою до додатку Realme Link. Щодо дати запуску, то вона поки не названа, але запуск відбудеться найближчим часом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причини, через які додаток Приват24 може не працювати на смартфоні

Мобільний додаток Приват24 використовують практично всі клієнти ПриватБанку, оскільки він неймовірно зручний у користуванні, багатий на функціонал і в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -