Реклама

Смартфон Galaxy Z Fold 3 отримає підекранну камеру

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung Galaxy Z Fold 2 , який пішов офіційним у вересні прибув в якості значного оновлення по порівнянні з початковою Galaxy Fold , який дебютував в 2019 році. Зовнішні та внутрішні прояви Галактики Z Fold-пропозиції більше місця на екрані. Свіжа інформація, яка надходить від The Elec, показує , що смартфон Galaxy Z Fold 3 отримає підекранну камеру та вийде в реліз на наступний рік. Якщо ці чутки виявляться правдою, Galaxy Z Fold 3, безсумнівно, запропонує користувачам повноекранний досвід.

Ранні чутки стверджували, що наступний телефон серії Galaxy S, який у чутках згадується як Galaxy S30 або S21, може бути першим пристроєм Samsung із технологією камер під дисплеєм. Однак новий звіт показує, що Samsung зіткнувся з низьким рівнем продуктивності технології підекранних камер, через що Galaxy S30 (S21) не надійде із зазначеною технологією.

Натомість Galaxy Z Fold 3, який з’явиться у другій половині 2021 року, швидше за все, буде оснащений технологією камер під дисплеєм. Що стосується серії Galaxy S30, вона, ймовірно, і надалі матиме такий дизайн, як Galaxy S20 та Galaxy Note 20.

Galaxy Fold, який прибув минулого року як перший складний телефон компанії, мав товсті рамки для переднього дисплея та виріз камери на внутрішньому дисплеї. Samsung пропонує більший екран на Galaxy Z Fold 2. Очікується, що Galaxy Z Fold 3, який вийде в 2021 році, не отримає ніяких отворів на дисплеї, завдяки включенню технології камер під дисплеєм.

Рекомендуємо: Samsung Випустить Нові Телефони Galaxy Note В Наступному Році.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia представили свій перший ноутбук PureBook X14

Сьогодні Nokia представили свій перший ноутбук PureBook X14. Той самий ноутбук Nokia, про який ми дізналися не так давно,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -