Реклама

В мережі поширилася схема смартфона Google Pixel 5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно Google анонсував смартфони Pixel 5 та Pixel 4a 5G. На відміну від свого попередника, тобто Google Pixel 4, Pixel 5 не є флагманським телефоном. Крім того, він не постачається з такими функціями, як радар Soli, Pixel Neural Core та Active Edge, які були доступні на телефоні попереднього покоління. Pixel 5 можна буде придбати в обмежених країнах за підтримки 5G. Планується, що продажі смартфона розпочнуться 15 жовтня. Британський YouTuber випустив практичне відео Pixel 5. Відео показує, що пристрій оснащений динаміком під дисплеєм, розташованим у верхній частині дисплея. Сьогодні ж, в мережі поширилася схема смартфона Google Pixel 5. Тепер детальніше.

YouTuber totallydubbedHD має два відео Google Pixel 5. Хоча перше включає тести камери та тести 5G на слухавці, друге – це практичне відео, яке відповідає на всі питання, пов’язані з ним. На другому відео видно, що Pixel 5 не має видимих динаміків спереду. Причиною цього є те, що його динамік вбудований у верхню частину OLED-панелі.

Нещодавно на Reddit з’явилася схема Pixel 5, яка виявила наявність піддисплейного динаміка. Офіційні рендери телефону також не показують наявності фронтальних динаміків. 

В мережі поширилася схема смартфона Google Pixel 5

Обидва відео, опубліковані YouTuber, досить інформативні для людей, які з нетерпінням чекають придбання Pixel 5.

Характеристики та ціна Google Pixel 5

Google Pixel 5 - це смартфон із рейтингом IP68, який оснащений 6-дюймовою OLED-панеллю. Він підтримує роздільну здатність Full HD + та частоту оновлення 90 Гц. Екран захищений Gorilla Glass 6. Набір мікросхем включає в себе Snapdragon 765G з 8 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4. Він отримав 128 ГБ внутрішньої пам'яті. ОС Android 11 поставляється з попередньо встановленою на смартфоні.

На зворотній стороні у нього є 12-мегапіксельна + 16-мегапіксельна (ультраширока) система подвійних камер. Він має фронтальну 8-мегапіксельну камеру. Телефон оснащений акумулятором на 4080 мАг, що підтримує 18 Вт швидку зарядку, бездротову зарядку та зворотну зарядку. У нього відсутній 3,5-мм аудіороз'єм, і він пропонує функції підключення, такі як 5G, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS, NFC та USB-C. Його ціна становить $ 699, та включає такі кольорові варіанти - Sorta Sage та Just Black.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо хитрощі, які допоможуть легко позбутися надокучливих рекламних дзвінків

Напевно багатьох із вас вже відверто дістали дзвінки від різноманітних компаній, які хочуть вам щось продати і без різниці,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -