Реклама

Смартфон Huawei P50 отримає попередньо встановлену HarmonyOS 2.0

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ще у вересні Huawei представила останню версію власної операційної системи HarmonyOS 2.0, яка об’єднує інтелектуальні пристрої, щоб забезпечити зручність роботи користувачів. На минулому вчора заході для розробників компанія Huawei представила бета-версію HarmonyOS 2.0 для смартфонів. Тепер же китайські джерела повідомляють, що смартфон Huawei P50 отримає попередньо встановлену HarmonyOS 2.0, а запуск серії відбудеться в першому кварталі 2021 року.

Huawei також оголосила, що до 2021 року компанія планує встановити HarmonyOS на понад 100 мільйонів пристроїв і перевести свої існуючі смартфони та інші пристрої на нову операційну систему. Компанія підтвердила, що існуючим користувачам Huawei не потрібно купувати нові пристрої для роботи з HarmonyOS.

Більш того, пристрої Huawei з HarmonyOS будуть підтримувати додатки Android, але протягом обмеженого періоду часу: поки екосистема HarmonyOS не стане повністю зрілої. Також стало відомо, що користувачі бета-версії HarmonyOS можуть повернутися до стабільної версії EMUI 11. Це можна буде зробити за допомогою Huawei Mobile Assistant (HMA).

Що стосується Huawei P50, очікується, що смартфон отримає камеру з рідинними лінзами, які забезпечать миттєву швидкість фокусування.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо неочікувані функції сканера відбитків пальців на смартфоні

Сканер відбитків пальців на нашому смартфоні ми зазвичай використовуємо для його розблокування, та й все. Але ж це не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -