Home Новини сучасних технологій Смартфон iPhone 12 mini розібрали на запчастини

Смартфон iPhone 12 mini розібрали на запчастини

0

Смартфон iPhone 12 mini розібрали на запчастини. Китайський блогер, якому вдалося взяти до рук пристрій iPhone 12 Mini, демонтував пристрій і поділився своїм досвідом з того, що він знайшов всередині міні у своєму блозі.

Смартфон iPhone 12 mini розібрали на запчастини

Як завжди, розпочалося все з відкручування гвинтів, що тримають пристрій внизу. Після цього екран ретельно витягували з панелі. Застосовуючи витонченість у своїх навичках роботи та концентрації інструментів, блогер переміщався в лабіринті клею та елементів, щоб забезпечити огляд внутрішніх компонентів пристрою з висоти пташиного польоту. 12 mini оснащений батареєю на 2227 мАг, що може бути потенційним недоліком моделі, оскільки батарея може значно відставати від інших моделей серії 12, як свідчать огляди на сьогодні.

Інші важливі компоненти iPhone 12 mini також були продемонстровані під час розбірки. Він має L-подібну материнську плату з прикріпленим гніздом для SIM-карти. Подвійні модулі камери виявляють, що основна 12-мегапіксельна камера поставляється з OIS, яка відсутня в 12-мегапіксельній ультраширокій камері.

Як випливає з назви, смартфон - це кишеньковий пристрій, який задовольнятиме потреби сегмента ринку. 

Незважаючи на свої розміри, екран є 5,4-дюймовим OLED-дисплеєм Super XDR з роздільною здатністю 2340x1080пікселів. Він має характеристики дисплея 476 ppi та яскравість до 1200 ніт, порівняно з іншими моделями серії 12.

Також було виявлено, що iPhone 12 mini постачається з тим же набором мікросхем, що і iPhone 12.

Аналогічним чином, немає відмінностей у системі камери, можливості бездротової зарядки, рейтингу IP68 та кольорових варіантах між міні та його більшим аналогом. IPhone 12 mini доступний у форматі 64 ГБ, 128 ГБ та 256 ГБ. 

Читайте також: Опубліковані креслення iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version