Home Новини сучасних технологій HyperX випустили комп’ютерні окуляри Spectre

HyperX випустили комп’ютерні окуляри Spectre

0

HyperX випустили комп’ютерні окуляри Spectre. Ці окуляри покликані зменшити стомлення очей геймерів, студентів і професіоналів.

HyperX, ігровий підрозділ компанії Kingston Technology, оголосили про початок продажів окулярів Spectre, які блокують синє світло. Ці окуляри покликані зменшити стомлення очей геймерів, студентів і професіоналів, що використовують комп’ютери. Доступно три моделі – Stealth, Reach і Scout (для молодих користувачів). Колекція Spectre Eyewear передбачає широкий вибір варіантів лінз, дизайнів, кольорів і розмірів.

Лінія HyperX Spectre Stealth, розроблена для максимального комфорту і мінімального тиску при використанні спільно з гарнітурою, відрізняється гнучкими металевими дужками з нержавіючої сталі, пластиковими наконечниками і гнучкими петлями. У цих окулярах використовуються нейлонові лінзи преміум-класу, призначені для зменшення колірних спотворень. Окуляри доступні в трьох стилях оправи з трьома варіантами кольору. Вони коштують 80 доларів.

Лінія HyperX Spectre React пропонує додаткові поляризовані лінзи для сонцезахисних окулярів, які легко прикріплюються за допомогою магнітів, щоб зменшити відблиски і захистити від ультрафіолетових променів. У моделях Spectre React полікарбонатні лінзи поєднуються з легким і гнучким дизайном, який автоматично адаптується до форми голови. Для більшої сумісності з гарнітурою ці моделі також оснащені ультратонкими гнучкими гумовими наконечниками. Залежно від різновиду, ці окуляри коштують 70-80 доларів.

Молодіжна колекція HyperX Spectre Scout відрізняється легкою спортивної оправою з синіми, зеленими або білими акцентами і текстурованими дужками. У цих окулярах теж використовуються лінзи з полікарбонату, які зменшують «цифрове стомлення» очей. Ці окуляри коштують 40 доларів.

Читайте також: Huawei представили ігровий набір Huawei VR Glass 6DOF.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version