Home Новини сучасних технологій MSI додали до своїх моніторів режим “консолі”

MSI додали до своїх моніторів режим “консолі”

0

MSI додали до своїх моніторів режим “консолі”. Таким чином вони вирішили проблему з Sony PlayStation 5, а точніше з підтримкою дозволу 1440p.

Компанія MSI розповіла про «консольний режим» (Console Mode) в своїх моніторах, який дозволяє трохи поліпшити ситуацію з відсутністю підтримки дозволу 1440p в консолі Sony PlayStation 5.

Нагадаємо, при підключенні до монітора 1440p можна буде вибрати тільки дозвіл 1080p і покластися на масштабування в бік збільшення дозволу, яке погіршує якість картинки. У моніторах MSI на цей випадок буде спеціальний режим, в якому монітор повідомляє консолі, що може прийняти дозвіл 4К і сам виконує масштабування в бік зменшення дозволу. Крім того, в цьому режимі підтримується HDR. За словами MSI, це дозволяє отримати більш високу якість зображення в іграх. Наочно принцип роботи показаний на ілюстрації:

MSI додали до своїх моніторів режим "консолі"

Список моніторів MSI, що підтримують Console Mode, включає MPG ARTYMIS 343CQR, Creator PS321QR, Optix MPG341CQR, Optix MAG274QRF-QD, Optix MPG341CQRV, Optix MAG274QRF, Optix MAG342CQR і Optix AG321CQR.

Читайте також: Розгорівся скандал навколо MSI та відеокарт GeForce RTX.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version