Home Новини сучасних технологій Смартфон Nokia 8.3 відкритий для попереднього замовлення

Смартфон Nokia 8.3 відкритий для попереднього замовлення

0

Раніше ми повідомляли, що смартфон Nokia 8.3 вийде в реліз осінню і він буде першим смартфоном (від Nokia) з підтримкою 5G. Як бачимо, чутки підтвердилися і в деяких країнах ЄС смартфон Nokia 8.3 відкритий для попереднього замовлення.

Так, згідно отриманої інформації, попереднє замовлення на смартфон відкрилося в Нідерландах та Бельгії. Роздрібні продавці мають в наявності смартфони із двома варіантами оперативної пам’яті. Варіант 6 ГБ оперативної пам’яті можна забронювати за 579 євро – ту саму ціну, що й у Бельгії. У списку попереднього замовлення не вказана дата випуску, але як час доставки зазначено чотири тижні. Варто очікувати, що офіційна презентація відбудеться в кінці вересня — на початку жовтня.

Технічні характеристики Nokia 8.3 5G

Nokia 8.3 оснащений 6,8-дюймовим дисплеєм із роздільною здатністю Full HD + та брендом PureDisplay. Смартфон Nokia 8.3 отримав 24-мегапіксельну селфі-камеру та 64-мегапіксельну задню квадрокамеру PureView.

Він буде доступний у варіантах 6 ГБ / 8 ГБ оперативної пам'яті, а живиться від процесора Snapdragon 765G.

Очікуємо на реліз.

Смартфон Nokia 8.3 відкритий для попереднього замовлення

Рекомендуємо: З’явилася Візуалізація Смартфона Nokia 3.4.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version