Home Новини сучасних технологій Деякі смартфони з EMUI 11 зможуть встановити HarmonyOS

Деякі смартфони з EMUI 11 зможуть встановити HarmonyOS

0
Деякі смартфони з EMUI 11 зможуть встановити HarmonyOS

Раніше ми повідомляли, що Huawei представили свою OC HarmonyOS 2.0. Сьогодні ж, з’явилася інформація, що деякі смартфони з EMUI 11 зможуть встановити HarmonyOS.

Незрозуміло, які саме – можливо всі або лише вибрані моделі – і ми не знаємо, чи зможуть користувачі повернутися до EMUI на базі Android після випробування власної операційної системи Huawei.

“Так, пристрої, що працюють на основі нової розподіленої технології EMUI 11, у майбутньому матимуть право на оновлення до Harmony OS”, – написав представник Huawei в Android Authority.

Починаючи з 10 вересня, HarmonyOS доступний для малопотужних пристроїв - переносних пристроїв, смарт-телевізорів, автомобільних інформаційно-розважальних систем. Наступного року він буде відкритий для пристроїв середнього рівня з об'ємом оперативної пам'яті до 4 ГБ у квітні 2021 року, тоді як флагманські продукти обсягом понад 4 ГБ повинні будуть почекати до жовтня 2021 року. Huawei допоможе розробникам почати роботу, надавши їм доступ до бета-версії HarmonyOS для смартфонів цього грудня.

Проте, може пройти рік, поки флагманські телефони Huawei P40 зможуть встановити нову ОС. Однак у Huawei і Honor є список вільних від Google середніх рейнджерів, які не втрачають багато. HMS Core вже має 96000 додатків, які, мабуть, будуть підтримуватися новою платформою.

Рекомендуємо: Відомо, які пристроїв Huawei будуть підтримувати EMUI 11.

Джерело: Android Authority

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version