Реклама

Смартфон працює повільніше. В чому причина?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Усі знають, що техніка не вічна. У неї є свій термін придатності, хоча його ніхто точно не називає. Така ж сама справа і зі смартфонами. Вони працюють швидко і якісно перші декілька років (2-3), далі потрібно або замінювати, або ж закривати очі на повільну роботу.

Цікаво: Навіщо купувати занадто дорогі смартфони та чим вони відрізняються від бюджетних?

Найбільше зношується батарея. З часом вона починає швидко розряджатись, не тримати заряд. Разом із цим починає погано показувати екран, кольори стають не такі, як раніше, а програми запускаються повільніше та ще й звисають. Виробники намагаються різними способами виправляти дані проблеми, але насправді все це тимчасово. Коли смартфон з часом починає гірше працювати, то вихід лише один - заміна на нову модель.

Для того, щоб телефон працював швидко, йому потрібно постійно оновлюватися і мова зараз про операційну систему. Виробники оновлюють її певний час. Хтось більше років, хтось менше. Після закінчення цього терміну, смартфони продовжують працювати, але вже без нових версій ОС. Виробникам просто не вигідно випускати оновлення для старих моделей. Тим більше кожна нова версія потребує певних технічних характеристик, які можуть бути відсутні на старому телефоні.

Якщо у вас телефон працює добре і ви хотіли б насолоджуватись його роботою як можна довше, то є декілька варіантів як допомогти йому в цьому. По-перше, передивіться всі програми, які встановлені. Часто буває, що користувач завантажить додаток, в результаті скористається ним раз, а далі він просто займає місце. Такі програми не лише займають пам'ять, а і знижують продуктивність. Видаліть усе зайве.

По-друге, варто очистити смартфон від зайвих файлів. Різні однакові фото з різних ракурсів, відео, які ніколи ніхто не подивиться, та скріни, які нікому не потрібні - все це погіршує роботу смартфона. Перегляньте та видаліть все зайве.

Якщо всі ці способи не допомогли і телефон працює все одно повільно, то спробуйте скинути налаштування до заводських, це має допомогти точно.

Також нещодавно ми розповідали, як не варто поводитись з смартфоном.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон iPhone 12 неможливо зарядити разом з іншими пристроями

Смартфон iPhone 12 неможливо зарядити разом з іншими пристроями. У вже представлених на ринку багатопортових зарядних пристроях проблема...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -