Home Новини сучасних технологій Смартфон Redmi Note 9T отримає SoC від MediaTek

Смартфон Redmi Note 9T отримає SoC від MediaTek

0

Сьогодні смартфон Redmi Note 9T з’явився на Geekbench, що ще більше зміцнює переконання, що це перероблена версія китайського Redmi Note 9 5G . У списку також випливає, що передбачуваний глобальний варіант поставляється зі старішою версією Android. Також стало відомо, що смартфон Redmi Note 9T отримає SoC від MediaTek. Тепер детальніше.

Останній список Geekbench для смартфона Xiaomi з номером моделі M2007J22G з’являється в мережі. Якщо згадати, пристрій з подібним номером моделі вже пройшов сертифікацію NBTC в Таїланді та сертифікацію SIRIM в Малайзії . Серед них NBTC показав, що пристрій дебютує як Redmi Note 9T 5G.

У будь-якому випадку, пристрій, що тестується, працює на 4 Гб оперативної пам’яті і має процесор ARM MT6853T. Подібний Geekbench Redmi Note9 5G до його запуску показав, що це MediaTek Dimensity 800U 5G SoC . Тим не менш, варіанта з 4 Гб не існує в Китаї, оскільки він продається лише в 6/8 Гб оперативної пам’яті та 128/256 Гб UFS 2.2 варіантів зберігання.

Крім того, список також показує, що глобальний варіант, швидше за все, дебютує з ОС Android 10 так само, як Redmi Note9 5G . Раніше, під час запуску в листопаді , останній постачався з MIUI 12, але не мав останньої версії Android (11). Крім того, незважаючи на низький рівень оперативної пам’яті, показники майже відповідають китайському варіанту (одноядерний – 598, багатоядерний – 1760 балів).

Технічні характеристики Redmi Note 9T (очікувані)

Note 9T 5G, швидше за все, матиме 6,53-дюймовий FHD + РК-дисплей з лівим верхнім отвором. Ззаду , кругова форма камери, як Note9 Pro 5G , вміщує три датчики з 48-мегапіксельною основною лінзою, 8-мегапіксельною надширокою та 2-мегапіксельною сенсором.

Інші очікувані характеристики включають акумулятор на 5000 мАг із швидкою зарядкою на 22,5 Вт, на додаток до SA / NSA 5G та інших варіантів підключення.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version