Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили новий датчик руху Mi Human Sensor 2

Xiaomi випустили новий датчик руху Mi Human Sensor 2

0

Компанія Xiaomi ще в листопаді представила новий датчик руху Mi Human Sensor 2, який пропонувався за ціною 7 доларів на стадії колективного фінансування. Тепер же Xiaomi випустили новий датчик руху Mi Human Sensor 2 у вільний продаж в Китаї за ціною 9 доларів.

Новий Mi Human Sensor 2 можна розмістити в будь-якій частині будинку або квартири. Він відстежує рухи і запускає дії, встановлені користувачем. Пристрій можна підключити до інших пристроїв розумного будинку, а сценарії можна налаштувати в додатку Mijia. Він підтримує Wi-Fi Mesh.

Xiaomi стверджує, що він може точно відстежувати рухи при яскравому сонячному світлі або в повній темряві. Оскільки його можна підключати до інших пристроїв розумного будинку, він має широкий спектр варіантів використання. Наприклад, користувач може налаштувати його на включення світла в нічний час при виявленні руху. Його можна налаштувати для запису відео через розумну камеру і передачі відео.

Mi Human Sensor 2 використовує технологію низького енергоспоживання і поставляється зі стандартним елементом харчування CR2450, якого, за заявою компанії, вистачить приблизно на рік. Користувач отримає повідомлення про необхідність заміни джерела живлення.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version