Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy M51 отримає 12Мп ультраширокий датчик

Смартфон Samsung Galaxy M51 отримає 12Мп ультраширокий датчик

0

Раніше ми повідомляли, що смартфон Galaxy M51 отримає основну камеру на 64Мп, а дата релізу повинна відбутися в серпні-вересні. Сьогодні ж надійшло більше інформації, стосовно камер, які отримає цей смартфон. Згідно отриманих даних, смартфон Samsung Galaxy M51 отримає 12Мп ульраширокий датчик.

Смартфон Samsung Galaxy M51 отримає 12Мп ульраширокий датчик

Велика ймовірність, що це саме той надширокий датчик, який доступний на смартфоні Galaxy A51. Відомо, що основний об’єктив (64Мп) буде працювати в парі з цим ультрашироким на 12 Мп. Інформація стосовно інших датчиків (а їх повинно бути всього чотири) поки відсутня і ймовірно, що про них ми дізнаємося ближче до релізу.

На даний момент ходять чутки, що смартфон Galaxy M51 може отримати 6,7-дюймовий S-AMOLED дисплей із отвором під фронтальну камеру. Також повідомляється, що він отримає зчитувач відбитків пальців на екрані. Працювати він буде на базі Snapdragon 730 SoC і керуватися OC Android 10.
Також повідомляється, що він отримає 128Гб внутрішньої пам’яті, та буде живитися від акумулятора на 7000мАг.
Будемо очікувати на офіційну інформацію від Samsung.

Рекомендуємо: Samsung Представила Найдоступніший Телефон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version