Home Новини сучасних технологій Nubia представить смарт-годинник з гнучким дисплеєм

Nubia представить смарт-годинник з гнучким дисплеєм

0

Компанія Nubia відома тим, що запустила ігрові смартфони Nubia Red Magic. Також вони відомі тим, що минулого року представили смартфон з гнучким дисплеєм, який можна носити на руці – Nubia Alpha.
Сьогодні ж, з’явилася інформація, Nubia розширить асортимент своїх товарів і представить смарт годинник з гнучким дисплеєм Nubia Watch. Також сьогодні, було опубліковано перший тизер із зображенням smartwatch.

Nubia представить смарт годинник з гнучким дисплеєм

Із зображення видно, що Nubia Watch отримає гнучкий OLED дисплей, корпус з нержавіючої сталі 316L разом з алюмінієвими вставками. Такж видно, що на правій стороні годинника розміщена шкала від 1 до 5 см. Поки невідомо для чого це і яке буде призначення в цієї “лінійки”.
На жаль, офіційні технічні характеристики ще відсутні, але є деякі чутки. Повідомляється, що смарт-годинник отримає 8Гб внутрішньої пам’яті та час роботи його буде коливатись від 4 до 7 днів. Також присутні модулі Bluetooth, WiFi та GPS.
Відомо, що Nubia Watch має з’явитися в продажі (або ж початок попереднього продажу) 28 липня. Як мінімум, через тиждень ми отримаємо більше інформації про Nubia Watch.

Рекомендуємо: Realme Представили Патент Геймпада Для Смартфонів

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version