Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy S21 не отримає швидкої зарядки

Смартфон Samsung Galaxy S21 не отримає швидкої зарядки

0

Сьогодні в мережі з’явилися чутки про Samsung Galaxy S21, в числі яких можна знайти згадку підтримки 65-ватної зарядки. Якщо вірити инсайдеру Ice Universe, чий послужний список цілком заслуговує на повагу, настільки швидкої зарядки у нового корейського флагмана не буде. Інсайдер стверджує, що смартфон Samsung Galaxy S21 не отримає швидкої зарядки, навіть 45-ватну (вона фігурувала у всіх ранніх чутках), і мови не може бути про 65-ватну.

Смартфон Samsung Galaxy S21 не отримає швидкої зарядки

Ймовірно, це обумовлено тим, що для будь-якої зарядки потужністю від 65 Вт в смартфонах завжди використовується спеціальна підсистема харчування, що включає в тому числі два однакових акумулятора.

До того ж Samsung не поспішає використовувати в своїх смартфонах надшвидкі зарядки, і навіть її реалізація 45-ватної зарядки в реальності майже не відрізняється від 25-ватної. Так що в словах інсайдера є логіка. Крім того, він говорить, що очікувати чогось особливого від нового флагмана не варто.

“Якщо не брати до уваги звичайного оновлення платформи, можна сказати, що в Galaxy S21 немає ніяких проривів. Це звичайний продукт. Я багато разів підкреслював, що потрібно починати звертати увагу на лінійку Galaxy Z.”

Правда, останні чутки стверджують, що як мінімум топова версія Galaxy S21 отримає стилус, і це дуже сильно змінить смартфон, хоча і далеко не для всіх. З іншого боку, це лише чутки.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version