Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустить маску для обличчя із стандартом KN95

Xiaomi випустить маску для обличчя із стандартом KN95

0
Xiaomi випустить маску для обличчя із стандартом KN95

У вівторок, 13 жовтня, Xiaomi India планує розширити свою лінійку продуктів Mi Lifestyle. Тизер, який був опублікований на офіційному акаунті в Twitter повідомляє, що Xiaomi випустить маску для обличчя із стандартом KN95.

Запуск маски у вівторок не буде першим анонсованим Xiaomi в Індії. Ще в січні 2019 року вони запустили маску проти забруднення Mi AirPOP PM2.5 . Маска все ще доступна на Mi.com за 3,41 дол. США за упаковку. Однак, маска проти забруднення Mi AirPOP PM2.5 не захищає від коронавірусу, тому є шанс, що ця маска буде захищати і буде відповідати стандарту KN95.

Після пандемії ми бачили, як декілька виробників почили справу з виробництва масок. Зараз Apple розробляє та виробляє власні маски для своїх співробітників. Однак Xiaomi виготовляє маски вже більше чотирьох років. У Китаї, де є кілька забруднених міст, вони пропонують різноманітні маски як для дорослих, так і для дітей. Ми не думаємо, що маска, що запускається у вівторок, призначена для дітей, але ми не будемо здивовані, якщо найближчим часом вони оголосять таку для дітей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version