Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy S23 з’являється у величезному витоку високоякісних зображень

Смартфон Samsung Galaxy S23 з’являється у величезному витоку високоякісних зображень

0

Світ чуток все більше схвильований щодо близькості запуску Galaxy S23 і цілого сімейства пристроїв, яке слідує за ним. Новинкою часу є щедра кількість відрендерених зображень смартфону, тих, що надсилаються рекламним і комерційним партнерам Samsung.

Цікаво: Розкрито деталі щодо камери та батареї смартфона Galaxy A14.

Остання низка зображень надійшла від уже відомого Евана Бласса в його обліковому записі Twitter @evleaks. Незадовго до цього німецький сайт WinFuture опублікував інші зображення, які показують пристрої з інших ракурсів, з іншими деталями.

Смартфон Samsung Galaxy S23 з’являється у величезному витоку високоякісних зображень
Зображення від WinFuture : Смартфон Samsung Galaxy S23

Починаючи з WinFuture, німецький сайт стверджує, що зображення є офіційними від самої Samsung. На них ми бачимо, що всі моделі Galaxy S23 мають виглядати дуже подібно до того, що ми маємо в Galaxy S22.

Цікаво: Android 13 доступний для серії смартфонів Samsung Galaxy S22.

Зміни в камерах Galaxy S23

Усі вони з’являються на зображеннях із однаковою кількістю та розташуванням камер на задній панелі, чи то для Galaxy S23 і S23 Plus, чи для більшого брата Galaxy S23 Ultra. Є дві невеликі помітні зміни в базовій версії: камери більше не мають металевої сходинки, а краї телефонів, здається, мають більш матове покриття з набагато меншим відблиском.

Зображення (репродукція/Еван Бласс): Передбачуваний Galaxy S23 Ultra.

У Galaxy S23 Ultra навіть S Pen має все, щоб бути таким же, як і в S22 Ultra, починаючи від розміру, місця для зберігання аксесуара всередині смартфону.

У Leak ми маємо кольори чорний, жовтувато-білий, темно-зелений і відтінок рожевого. 

Цікаво: Розкрито деталі нового смартфона Samsung Galaxy A04e.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version