- Реклама-
Home Новини сучасних технологій Смартфон Xiaomi Mi 10 Pro отримує стабільний Android 11

Смартфон Xiaomi Mi 10 Pro отримує стабільний Android 11

0
51
Смартфон Xiaomi Mi 10 Pro отримує стабільний Android 11

Ще у вересні Xiaomi представила першу “стабільну бета-версію” Android 11 для Mi 10 Pro дуже невеликій групі ранніх розробників. Власники цього телефону терпляче чекають, коли справжнє стабільне оновлення потрапить на їхні пристрої, виходячи з того, що глобальний варіант звичайного Mi 10 нещодавно взяв свою стабільну збірку Android 11 з безліччю нових функцій та оптимізацій. Чекання нарешті закінчилося, оскільки смартфон Xiaomi Mi 10 Pro отримує стабільний Android 11 (MIUI 12) по всьому світу.

Смартфон Xiaomi Mi 10 Pro отримує стабільний Android 11

Порівняно з початковою версією Android 11, найпомітнішою зміною нової прошивки є включення виправлень безпеки від жовтня 2020 року. Номер версії програмного забезпечення  перенесено на  V12.2.1.0.RJAMIXM з  V12.1.2.0.RJAMIXM. Окрім цих змін, користувачі можуть з нетерпінням чекати нових функціональних можливостей камери. Xiaomi заявляє, що оновлення буде розповсюджуватися партіями – невелика частина користувальницької бази отримає OTA спочатку, а розгортання поступово розшириться для більшої кількості користувачів.

Повний журнал змін стабільного оновлення Android 11 для Mi 10 Pro ви можете знайти нижче. Зверніть увагу, що рівень виправлення безпеки Android (SPL) неправильно згадується як вересень 2020 року.

  • Система
    • Стабільний MIUI на базі Android 11
    • Оновлений випуск безпеки Android до вересня 2020 року
    • Підвищена безпека системи
  • Камера
    • Нове: Нова функція Moonscape AI
    • Нове: Нові шаблони для влогів
    • Нове: Влоги тепер можна зберігати як чернетки
    • Оптимізація: Відтепер нові шаблони та пресети vlog будуть доступні для завантаження з хмари

Незалежно від того, працюєте ви на Android 10 на своєму Mi 10 Pro, або ви вже є користувачем Mi Pilot, вам потрібно завантажити повний ZIP, розмір якого становить 2,8 ГБ. Окрім звичайного ZIP- коду для відновлення, Xiaomi також оприлюднила прошивальний пакет Fastboot . Користувачам більше не потрібен авторизований обліковий запис Mi для прошивки першого, що додатково свідчить про стабільний характер збірки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.