Home Новини сучасних технологій Смартфон Xiaomi Mi 11 позує на живих фото

Смартфон Xiaomi Mi 11 позує на живих фото

0
Смартфон Xiaomi Mi 11 позує на живих фото

Компанія Xiaomi офіційно представить свої нові флагмани Mi 11 і Mi 11 Pro тільки 28 числа, але молодша модель вже засвітилася. Зараз же, смартфон Xiaomi Mi 11 позує на живих фото. Одне із зображень підтвердило характеристики камери, а на інших – розпакування смартфона.

У білому Mi 11 ми бачимо вперше. Але тут головне не колір (хоча білий перламутровий з різними відливами сам по собі прекрасний), а підтвердження характеристик камери: 30-кратний зум (який внесок в нього вносить складова оптичної компоненти – незрозуміло) і основний датчик дозволом 108 Мп.

На серії інших фото зображена розпакування Mi 11. Тут без особливих деталей і технічних подробиць, крім, хіба що, синього кольору самого смартфона і чорної коробки, як у ряду інших смартфонів Xiaomi: Mi Note 10, Mi 8 і т.д. У коробці є відділ для зарядного пристрою, так що Mi 11 і Mi 11 Pro не підуть по слизькій дорожці iPhone 12 і Galaxy S21.

Користувач, який опублікував фото розпакування, каже, що Mi 11 буде коштувати $ 610, хоча за даними іншого джерела ціна новинки буде вище – від $ 690.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version