Home Новини сучасних технологій KFC представляє ігровий ПК, який зберігає вашу їжу в теплі

KFC представляє ігровий ПК, який зберігає вашу їжу в теплі

0

Їжа та ігри – це речі, які поєднуються з багатьма людьми, і, здається, KFC, мережа фаст-фудів, орієнтована на курочку, це знає. Компанія KFC представляє ігровий ПК, який зберігає вашу їжу в теплі – KFConsole. KFC запускає цей ПК у партнерстві з Cooler Master, і це ПК, який може запускати інтенсивні ігри, але він також обіцяє зберігати курку в теплі під час гри.

KFC представляє ігровий ПК, який зберігає вашу їжу в теплі

Головною особливістю KFConsole є піддон для їжі. Ви можете зберігати їжу у відсіку, схожому на шухляду, Куряча камера, яка, здається, займає більшу частину місця на машині, і вона буде теплою, поки вона знаходиться всередині неї. Це природно відокремлено від компонентів ПК, щоб вони могли працювати круто.

Для того, щоб залишатися порівняно компактним, ПК базується на Intel NUC 9 Extreme Compute Element, подібному до ПК Rahama Tomahawk, який був запущений на початку цього місяця. Є кілька варіантів цього NUC, але всі вони оснащені процесорами Intel 9-го покоління H-серії, аж до Core i9-9980HK. Однак KFC не повідомляє, яку версію вони використовують у своїй машині. 

На додаток до цього, машина використовує SSD-накопичувач, мабуть, використовуючи як NVMe, так і 2,5-дюймові накопичувачі від Seagate, а графічний процесор можна замінити, підтримуючи принаймні якийсь варіант карт Nvidia GeForce RTX. 

Офіційний веб-сайт, схоже, впевнений, що ПК підтримує дисплеї 240 кадрів в секунду та 4K, тому, схоже, підтримуються деякі високопродуктивні графічні процесори.

На даний момент невідомо, коли можна буде придбати KFConsole. Доведеться почекати і подивитися, чи компанія поділиться деталями найближчим часом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version