Home Новини сучасних технологій Спадкоємці Samsung сплатять найбільший податок на спадщину в історії Кореї

Спадкоємці Samsung сплатять найбільший податок на спадщину в історії Кореї

0
Спадкоємці Samsung сплатять найбільший податок на спадщину в історії Кореї

Голова Samsung Лі Кун Хі пішов з життя 25 жовтня у віці 78 років, і покійний голова залишив за собою цілий стан акцій та активів на мільярди доларів. Сьогодні, 22 грудня, була розрахована точна вартість акцій Лі і склала 22,1 трлн вон (19,9 млрд доларів), повідомляє The Korea Herald з посиланням на Корейську біржу. Також вони повідомляють, що спадкоємці Samsung сплатять найбільший податок на спадщину в історії Кореї.

Вартість акцій встановлювалася на основі середніх цін на закриття акцій за чотиримісячний період, що починався 24 серпня і закінчився 22 грудня. Згідно з повідомленням, спадкоємці Лі успадкують акції загальною вартістю 18,96 трлн вон (17 млрд доларів), однак , місцеві податкові правила встановлюють максимальну ставку податку в розмірі 50% на спадкові запаси на суму понад 3 млрд. (2,7 млн. дол. США). Також найбільша зацікавлена ​​сторона повинна сплатити 20% податку на спадщину.

З огляду на всі обставини, податок на спадок для всіх акцій , залишених покійним головою було розраховане на значенні 11 трлн вон (9 млрд доларів). Лі Кун-хі сприяв неймовірному успіху Samsung, і багата спадщина, яка залишилася позаду, є тому підтвердженням.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що спадкоємці покійного голови можуть вибрати сплатити податок на спадщину протягом наступних п’яти років, за умови, що вони подають звіт про податок на спадщину і сплатять податковим органам шосту частину успадкованої вартості.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version