Home Новини сучасних технологій Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro показали у всіх можливих кольорах

Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro показали у всіх можливих кольорах

0

Cьогодні смартфон Xiaomi Mi 11 Pro показали у всіх можливих кольорах. Китайські джерела опублікували зображення Xiaomi Mi 11 Pro, в чотирьох кольорах.

Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro показали у всіх можливих кольорах

Як видно на зображеннях, основна камера отримала новий дизайн і включає в себе чотири датчика зображення і світлодіодний спалах. Напис говорить про наявність 120-кратним збільшенням. Праворуч розташований прямокутний перископний модуль, який встановлюють багато виробників сучасних флагманських камерофонів.

Висловлюється припущення, що в основній камері смартфона Xiaomi Mi 11 Pro буде встановлений ще не анонсований сенсор Sony IMX782 дозволом 50 Мп, який також повинен використовуватися в лінійці смартфонів Huawei P50.

Разом з тим смартфон отримає 2K-екран AMOLED з частотою оновлення зображення 120 Гц і флагманську однокристальних систем Qualcomm Snapdragon 888. Очікується підтримка швидкої зарядки потужністю 120 Вт.

Також очікується, що новий флагман отримає стереодинаміки, підтримку реверсивної бездротової зарядки і вологозахист. Презентація новинки очікується в лютому-березні цього року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version