Home Новини сучасних технологій Смартфон Xiaomi Mi 11 виявився швидше iPhone 12 Pro Max

Смартфон Xiaomi Mi 11 виявився швидше iPhone 12 Pro Max

0

Компанія Xiaomi опублікувала результати порівняння смартфонів Xiaomi Mi 11 і iPhone 12 Pro Max по швидкості роботи в мережі Wi-Fi. Для цього використовувався флагманський роутер AX6000 з підтримкою Wi-Fi 6E. Смартфон Xiaomi Mi 11 виявився швидше iPhone 12 Pro Max.

Смартфон Xiaomi Mi 11 виявився швидше iPhone 12 Pro Max

Xiaomi AX6000 має 512 МБ оперативної пам’яті і підтримує одночасне підключення до 248 пристроїв, а пропускна здатність пристрою становить 800 Мбіт / с. Тест проводився на футбольному полі, в центрі якого був встановлений роутер, а Xiaomi Mi 11 і iPhone 12 Pro Max знаходилися на однаковій відстані від роутера.

У всіх трьох раундах, коли смартфони поступово віддалялися на все більшу відстань, Xiaomi Mi 11 приймав сильніший сигнал і значно випереджав за швидкістю iPhone 12 Pro Max.

За допомогою цього відео Xiaomi відмінно продемонструвала можливості обох своїх новинок, які, працюючи в зв'язці, пропонують користувачам найвищу швидкість підключення. Xiaomi Mi 11 вже надійшов у продаж в Китаї, а роутер AX6000 вийде 8 січня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version