Home Новини сучасних технологій Xiaomi сьогодні представила свій новий флагманський роутер

Xiaomi сьогодні представила свій новий флагманський роутер

0

Компанія Xiaomi сьогодні представила свій новий флагманський роутер – AX6000. Анонс новинки органічно вписався в прем’єру Mi 11 – новинка підноситься в якості компаньйона нового мобільного флагмана компанії, так як обидва підтримують стандарт Wi-Fi 6E (802.11ax) c смугою 6 ГГц і 7 додатковими каналами шириною 160 МГц.

Xiaomi сьогодні представила свій новий флагманський роутер

Xiaomi AX6000 має 512 МБ оперативної пам’яті і підтримує одночасне підключення до 248 пристроїв. У переліку його характеристик підтримка порт Ethernet (RJ-45) 2,5 Гбіт / с, шість незалежних підсилювачів сигналу, підтримка мереж Mesh і 4K QAM.

Новинка вже доступна для попереднього замовлення. Продажі на всіх електронних майданчиках стартують 9 січня. Ціна новинки - всього $ 90. Практично одночасно Xiaomi знизила вартість попередника - AX3600: з 1 січня в Китаї його можна придбати за $ 75 замість $ 90.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version