Home Новини сучасних технологій Компанія Samsung розробляє “бюджетний” флагман менше ніж за 1000 дол

Компанія Samsung розробляє “бюджетний” флагман менше ніж за 1000 дол

0

Компанія Samsung розробляє “бюджетний” флагман менше ніж за 1000 дол. Як повідомляється, тим “бюджетним” флагманом може виявитися смартфон Galaxy Z Flip 3. Відповідний смартфон з каталожним номерером SM-F720F обмежиться підтримкою LTE.

З огляду на нещодавно оголошені компанією плани щодо своїх майбутніх гнучких смартфонів, згідно з якими, всі такі моделі будуть підтримувати 5G, можна припустити, що мова йде не про основну версію Galaxy Z Flip 3, а про здешевлену. Тобто буде основна версія Galaxy Z Flip3 5G і буде більш доступна Galaxy Z Flip3 4G. Остання цілком може коштувати близько 1000 доларів або навіть трохи менше.

Звичайно, ніяких даних про платформу немає. Тут у Samsung два варіанти: або взяти сучасну на момент виходу апарату платформу і просто заблокувати режим роботи в мережах п'ятого покоління, або ж взяти щось більш дешеве або старіше.

У будь-якому випадку, смартфон повинен вийти дешевше. Не виключено, що новинку назвуть Galaxy Z Flip3 FE і просуватимуть в якості першого «бюджетного» флагмана з гнучким екраном.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version