Home Новини сучасних технологій Xiaomi представила свою фірмову оболонку MIUI 12.5

Xiaomi представила свою фірмову оболонку MIUI 12.5

0

Сьогодні разом зі смартфоном Mi 11 компанія Xiaomi представила свою фірмову оболонку MIUI 12.5. Вона стала швидше і безпечніше, ніж попередні версії.

Xiaomi представила свою фірмову оболонку MIUI 12.5

Незважаючи на назву, яка ніби не має на увазі значних змін, оболонка MIUI істотно трансформувалася. Прошивка отримала більш естетичне оформлення. Під час презентації її порівняли з iOS і відзначили, що візуальні ефекти при переходах в MIUI 12.5 такі ж симпатичні.

Що стосується прихованих поліпшень, то нова версія оболонки тепер використовує на 20% менше пам'яті і витрачає на 25% менше енергії смартфона.Також компанія пообіцяла, що MIUI включатиме в себе тільки потрібні програми.

У MIUI 12.5 з'явилися нові динамічні шпалери, що зображують гори «Чотири сестри» в Сичуані. Шпалери підлаштовуються під актуальну погоду. Також з'явилося більше звуків для повідомлень. Наприклад, можна буде вибрати звуки Африки.

З точки зору безпеки MIUI 12.5 теж стала краще. Система не дозволить різним додаткам отримати доступ до даних користувача і не буде зберігати паролі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version