Home Новини сучасних технологій Смартфони Apple iPhone 12 швидко розряджаються вночі

Смартфони Apple iPhone 12 швидко розряджаються вночі

0

Як повідомляє 9to5mac, все більше користувачів виявляють, що смартфони Apple iPhone 12 швидко розряджаються вночі. Акумуляторна батарея iPhone 12 швидко розряджається в режимі очікування, навіть при неактивному підключенні 5G при простому підключенні до Wi-Fi.

Користувач Master26A на форумі Apple підняв питання про швидке розряджання батареї iPhone 12 Pro в режимі очікування. Незабаром після придбання iPhone 12 Pro в кінці жовтня виміри показали, що батарея розряджається приблизно на 4% в годину в режимі очікування.

З тих пір більше 1000 чоловік в тій же гілці заявили, що стикаються з тією ж проблемою. Багато за ніч втрачають від 20 до 40% заряду батареї, і багато хто пробував відключати 5G, фонові додатків, але безуспішно. У розділі налаштувань акумулятора не говориться про те, через що відбувається швидка розрядка акумулятора. Навіть при включеному режимі низького енергоспоживання акумулятор розряджається приблизно з тією ж швидкістю.

Один з користувачів повідомив, що сервісний центр Apple провів діагностику акумулятора, яка не виявила ніяких проблем. Це наштовхнуло на думку про те, що мова йде про програмну помилку в iOS.

Смартфони Apple iPhone 12 швидко розряджаються вночі

"Сьогодні я розмовляв з представником Apple, вони провели діагностику і сказали, що все в порядку. Я припускаю, що існує проблема з програмним забезпеченням, через яку батарея розряджається. Сподіваюся, вони скоро вирішать її. Закриття всіх додатків, відключення фонового оновлення програм, відключення Bluetooth і підсумкова втрата 40% заряду за ніч - це ненормально."

Також повідомлення про швидке розряджання активно з'являються на Reddit і інших форумах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version