Home Новини сучасних технологій Смартфони Xiaomi Mi 10T Lite отримали різні типи внутрішньої пам’яті

Смартфони Xiaomi Mi 10T Lite отримали різні типи внутрішньої пам’яті

0

Вчора компанія Xiaomi представила свої нові смартфони Mi 10T, Mi 10T Pro та Mi 10T Lite. Сьогодні було опубліковано перше відео-розпакування Mi 10T Pro, де було знайдено цікавий бонус до смартфона. Крім цього, сьогодні надійшла інформація, що смартфони Xiaomi Mi 10T Lite отримали різні типи внутрішньої пам’яті та різний об’єм пам’яті. Також відомо, що смартфон Mi 10T Lite став першим пристроєм на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 750G.

Якщо говорити точніше, то Xiaomi Mi 10T Lite з 64 ГБ флеш-пам’яті отримав пам’ять UFS 2.1, а у версії з 128 ГБ використовується флеш-пам’ять UFS 2.2.

Асоціація стандартизації напівпровідникової продукції JEDEC представила стандарт UFS 2.2 тільки в серпні цього року. Однією з відмінних рис пам’яті UFS 2.2 стала підтримка технології Write Booster, яка, як стверджується, дозволяє істотно підвищити швидкість запису. На практиці це має дуже позитивно відбитися на швидкодії смартфона в різних завданнях.

Смартфони Xiaomi Mi 10T Lite отримали різні типи внутрішньої пам’яті

Варто додати, що Mi 10T Lite з 6 ГБ ОЗУ і 64 ГБ флеш-пам’яті пропонується за 280 євро, а старша версія обійдеться в 330 євро.

Рекомендуємо: Xiaomi Роздає Подарунки При Покупці Смартфонів Mi 10T.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version