Home Новини сучасних технологій Розкрито характеристики ноутбука Microsoft Surface Laptop Go

Розкрито характеристики ноутбука Microsoft Surface Laptop Go

0
Розкрито характеристики ноутбука Microsoft Surface Laptop Go

Більше не новина про те, що Microsoft випустить більш доступний Surface Laptop. Сьогодні було розкрито характеристики ноутбука Microsoft Surface Laptop Go.

Специфікації були опубліковані у Twitter користувачем Роланд Квандт (@rquandt). За його словами, ноутбук матиме 12,45-дюймовий РК-дисплей PixelSense з роздільною здатністю 1532 х 1024. Він буде живитися від 10-го покоління процесора Intel i5-1035G1 від Intel з 4 ГБ або 8 ГБ оперативної пам’яті. Покупці зможуть вибирати між 64 ГБ, 128 ГБ і 256 ГБ пам’яті. Він додає, що версія на 64 Гб використовує пам’ять eMMC.

Surface Laptop Go матиме 13-годинний час автономної роботи, порти USB-A та USB-C, а також порт Surface Connect для живлення. Він також матиме 3,5-мм аудіороз’єм. Твіт повідомляє, що ноутбук важить близько 1,1 кг і буде доступний у срібному, синьому та золотому варіанті.

Очікується, що запуск Microsoft має відбутися наступного місяця. Також очікується, що технічний гігант анонсує нову версію Surface Pro X, яка оснащена новим процесором – точніше Microsoft SQ2. Інші характеристики можуть залишитися такими ж, як у минулорічної моделі.

Рекомендуємо: Microsoft Розробляє Невідомий Ноутбук Surface.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version