Home Новини сучасних технологій Cмартфони Google Pixel 5 стали дешевшими не просто так

Cмартфони Google Pixel 5 стали дешевшими не просто так

0
Cмартфони Google Pixel 5 стали дешевшими не просто так

Всі ми пам’ятаємо, що смартфон Google Pixel 4 коштував 799 доларів США, а новий Pixel 5 коштує 699 доларів. З одної сторони дивно чому така різниця в ціні, але як стало сьогодні відомо, смартфони Google Pixel 5 стали дешевшими не просто так.

Як повідомляє портал The Verge, нові смартфони Pixel 5 не отримали Motion Sense на базі технології Project Soli, яка повинна була дозволити керувати смартфоном за допомогою жестів.

Таку інформацію надав начальник апаратного забезпечення Google Рік Остерлог у інтерв'ю Verge, де повідомив, що "Вони (Motion Sense) будуть використовуватися в майбутньому". Крім того, він ще повідомив, чому Google не додав цю функцію в нові Pixel 5 :

Вони були просто занадто дорогими для телефону, який Google хотів створити цього разу.

Нагадуємо, що торішні смартфони Google Pixel 4 отримали функцію Motion Sense на базі технології Project Soli. На папері все виглядало досить красиво. Нам обіцяли, що за допомогою жестів можна буде перемикати пісні, відключати будильники, регулювати гучність відтворення і так далі. Однак на практиці функція працювала абияк і то далеко не у всіх країнах.

Рекомендуємо: З’явилися Живі Зображення Google Pixel 5s З Встановленим Android 11.

Джерело: The Verge

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version