Home Новини сучасних технологій Смартфони Xiaomi визнали найбільш якісними камерофонами

Смартфони Xiaomi визнали найбільш якісними камерофонами

0
Смартфони Xiaomi визнали найбільш якісними камерофонами

Смартфони Xiaomi визнали найбільш якісними камерофонами. Користувачам задавали різні питання, які стосувалися камери, часу автономної роботи, довговічності, а також співвідношення ціни і якості.

Xiaomi, китайський виробник смартфонів, домігся величезних успіхів на індійському ринку. І незважаючи на те, що в останньому кварталі Xiaomi поступилася лідерством компанії Samsung, китайський виробник продовжує не тільки нарощувати поставки, а й підвищувати якість своїх смартфонів.

Дослідницька компанія RedQuanta провела опитування в більш ніж 25 містах Індії, метою якого полягало встановлення кращого бренду смартфонів. Користувачам задавали різні питання, які стосувалися камери, часу автономної роботи, довговічності, а також співвідношення ціни і якості.

У результатах дослідження говориться, що Xiaomi India очолює рейтинг за якістю камер і тривалості роботи без підзарядки. Дослідження також підтвердило, що більшість респондентів назвали смартфони Xiaomi самими якісними. Смартфонам Xiaomi вдалося домогтися 86-відсоткової задоволеності користувачів після покупки.

Представник Xiaomi India додав, що компанія продовжить намагатися запропонувати користувачам кращу якість за максимально чесною ціною.

Читайте також: Представлена ​​ТВ-Приставка Xiaomi Mi Box 4S Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version