Home Новини сучасних технологій Виробники смартфонів з ОС Android накопичують запаси мікросхем

Виробники смартфонів з ОС Android накопичують запаси мікросхем

0
Виробники смартфонів з ОС Android накопичують запаси мікросхем

Виробники смартфонів з ОС Android накопичують запаси мікросхем. Вони сподіваються захопити місце на ринку, що вивільняється Huawei.

Виробники смартфонів, включаючи Samsung Electronics, Xiaomi, Oppo і Vivo, збільшили обсяги закупівель мікросхем, прагнучи захопити місце на ринку, що вивільняється компанією Huawei під тиском з боку США. Про це повідомило джерело, посилаючись на тайваньських представників ланцюжка поставок.

За їх словами, наприклад, квартальні замовлення на мікросхеми драйверів РК-дисплеїв, сукупно розміщені конкурентами Huawei, вже перевищили обсяг, який китайський телекомунікаційний гігант зазвичай закуповував за квартал, поки не потрапив під санкції.
Деякі постачальники датчиків освітленості також повідомили, що китайські виробники мобільних пристроїв активно нарощують запаси цих комплектуючих, намагаючись збільшити свою частку на внутрішньому і зовнішньому ринках смартфонів за рахунок Huawei.

Разом з тим, на думку представників галузі, виробники смартфонів з ОС Android можуть зіткнутися з необхідністю серйозно коректувати складські запаси, тобто позбавлятися від них, якщо їм не вдасться збільшити свою присутність на ринку. Очікується, що такі коригування запасів можуть припасти на середину лютого 2021, коли закінчиться святкування Нового року за місячним календарем і стане ясно, наскільки успішними виявилися спроби скористатися труднощами Huawei.

Читайте також: Huawei Шукає Добровольців Для Тестування EMUI 11.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version