Реклама

Snapchat запускає конкурента TikTok з виплатами за вірусні публікації

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Snapchat, можливо, винайшов цілу концепцію “Історій” із зникаючими фотографіями та відео ще в 2014 році, але світ додатків змінився, і тепер Snapchat змінюється разом з ним. Як повідомляється, Snapchat запускає конкурента TikTok з виплатами за вірусні публікації – Spotlight.

Snapchat запускає конкурента TikTok з виплатами за вірусні публікації

Це нова вкладка в Snapchat, де користувачі можуть переглядати знімки (включаючи короткоформатні відео), подані іншими Snapchatters. Spotlight буде подавати Snaps для глядачів алгоритмічно, виходячи з того, на що користувачі витрачають найбільше часу на перегляд і вподобання. Користувачі також можуть клацнути на хештеги в Snaps в Spotlight, щоб побачити інші Snaps навколо тієї самої теми або події.

Звучить знайомо? Нескінченний потік створених користувачами відео - це та сама концепція, що і TikTok, а тепер і Instagram Reels . Spotlight привертає платформу безпосередньо до сфери вірусного вмісту - з деякими цікавими відмінностями від TikTok та Reels. 

Snapchat запускає конкурента TikTok з виплатами за вірусні публікації

Найбільш яскравим є те, що Snapchat збирається платити користувачам, чиї Snaps стають вірусними в Spotlight. Він зобов'язується виплачувати "понад" 1 мільйон доларів на день користувачам Snapchat, чиї знімки добре працюють в рамках Spotlight; 

Snapchat запускає конкурента TikTok з виплатами за вірусні публікації

Незважаючи на те, що Snaps, подані в Spotlight, з’являтимуться алгоритмічно, вони також повинні відповідати умовам обслуговування Snap та стандартам спільноти, які, як правило, означають відсутність ненависних, жорстоких чи інших неприйнятних видів вмісту. Суміш огляду людей та штучного інтелекту забезпечить виконання стандартів.  Так що так, Spotlight - це новий напрямок для Snapchat. 

Читайте також: В Instagram та мессенджер Facebook покращать конфіденційність.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Samsung звільнила відомого інформатора, який зливав інформацію про флагманські смартфони

Компанія Samsung Electronics зіткнулася перед запуском флагманської серії Galaxy S21 з неприємною ситуацією - в мережі задовго до анонса...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -