Реклама

Нова функція для Instagram — відео Reels

Останні Новини

З’явилась нова функція для Instagram — відео Reels, що дозволяє записувати 15-секундні мультикліпові відео з аудіо. Такі відео можна редагувати та накладати на них різноманітні ефекти. Загалом, інтерфейс Instagram отримав оновлення і знайти дану опцію можна біля вікна запису сторіс.

Нова функція для Instagram — відео Reels

Відео Reels зберігаються в окремій вкладці у вашому профілі, поряд із відео JTV. Бачити дані відео можуть усі користувачі або ж обмежене коло людей, все залежатиме від налаштувань конфіденційності. Після зйомки відео, воно зберігається як чернетка. Редагувати відео можна і в режимі чернетки, і після публікації.

Знайти відео можна і в пошуку, де будуть з’являтись рекомендації для вас. Доступна функція Reels уже в багатьох країнах, таких як США, Франція, Німеччина та інших. Найближчим часом вона буде доступна для всіх користувачів.

Рекомендуємо: Xiaomi Запускає Потоковий Пристрій Mi TV Stick.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Остання серія смартфонів Nokia вийде у листопаді

Ймовірно, остання серія смартфонів Nokia вийде у листопаді 2020 року. Тут іде мова про смартфони Nokia 9.3 PureView, Nokia...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -