Реклама

Twitter покращує зв’язок із Snapchat

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Twitter покращує зв’язок із Snapchat. Тепер користувачі Twitter зможуть ділитися твітами безпосередньо в Snapchat. Сервіс мікроблогів Twitter готується до запуску такої ж функції для Instagram.

Більш того, команда сервісу пообіцяла, що незабаром користувачі зможуть відправляти твіти також і в «Історії» Instagram. Тестування на невеликій кількості користувачів iOS почнеться найближчим часом.

Раніше, щоб поділитися твітів в інших соціальних програмах, на зразок Snapchat, доводилося використовувати обхідні шляхи. Наприклад, зробити скріншот твіти, а потім поділитися вже цим скріншотом в Snapchat. Тепер можна поділитися твітом в якості стікера в Snapchat і використовувати вбудовані в Snapchat функції для редагування. Подібні твіт-стікери будуть працювати як посилання на основний запис в Twitter.

Twitter покращує зв'язок із Snapchat

Відправка твітів в Snapchat доступна з сьогоднішнього дня в додатку Twitter для iOS. У додатку для Android функція з'явиться «скоро».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найпотужніший Android-смартфон в 2021 і це не Samsung

Практично всі, хто збирається в найближчому майбутньому купувати Android - смартфон, переглядають велику кількість пристроїв, які за тими чи...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -