Home Новини сучасних технологій Сьогодні Black Shark презентують конкурента Xiaomi Mi 11

Сьогодні Black Shark презентують конкурента Xiaomi Mi 11

0

Сьогодні Black Shark презентують конкурента Xiaomi Mi 11. Генеральний директор Black Shark Technology раніше повідомив на сторінці в соціальній мережі Weibo, що сьогодні відбудеться презентація нового флагманського смартфона з кодовою назвою Emperor ( «Імператор»).

Сьогодні Black Shark презентують конкурента Xiaomi Mi 11

Компанія випустила перший тизер наступника серії Black Shark 3. Плакат підтверджує, що наступний ігровий телефон буде називатися Black Shark 4. Минулого тижня генеральний директор Black Shark Луо Юйчжоу (Luo Yuzhou) заявив, що ігровий телефон Black Shark наступного покоління буде непереможним пристроєм. Він буде побудований на мобільній платформі Snapdragon 888.

Як згадувалося в новому постері, Black Shark 4 буде працювати від акумулятора ємністю 4500 мАг і буде підтримувати технологію швидкої зарядки 120 Вт. Плакат підтверджує, що смартфон можна повністю зарядити менш ніж за 15 хвилин.
Також очікується, що смартфон отримає екран з частотою оновлення 144 Гц або навіть вище.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version