Home Новини сучасних технологій Співробітники Twitter масово закривають та видаляють інформацію із своїх персональних акаунтів

Співробітники Twitter масово закривають та видаляють інформацію із своїх персональних акаунтів

0

Як сьогодні стало відомо, співробітники Twitter масово закривають та видаляють інформацію із своїх персональних акаунтів. Деякі співробітники Twitter видалили інформацію по свою біографії зі страху, що можуть бути атаковані прихильниками Дональда Трампа.

Нагадаємо, нещодавно Twitter назавжди заблокував акаунт президента США. Як пише The Verge, деякі керівники Twitter навіть отримали особисту охорону. За інформацією американських ЗМІ, глава компанії Джек Дорсі спочатку не був упевнений, що прийняв правильне рішення про повну блокування облікового запису Трампа, але його переконали, що це необхідно зробити.

Понад 300 співробітників Twitter підписали внутрішню петицію із закликом назавжди забанити профіль президента. Днями Дорсі заявив, що довічна блокування Трампа все-таки була правильним рішенням, тому що компанії була важливіша громадська безпека.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version