Реклама

Spotify з’являється в Україні та інших країнах

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшли повідомлення про те, що Spotify з’являється в Україні та інших країнах Європи. Відповідно загальна кількість країн, на яких доступний Spotify дорівнює 92. З’являється Spotify ще в таких країнах — Росія, Сербія, Албанія, Білорусь, Хорватія, Молдова, Боснія та Герцеговина, Косово, Північна Македонія, Чорногорія, Словенія, Казахстан та Україна.

Від сьогоднішнього дня, користувачі зазначених вище країн отримують доступ до потокового перегляду музики, що включає в себе 50 мільйонів треків та 4 мільярди списків відтворення. Окрім цього, до списків додається 200 нових артистів, з країн, на ринок яких виходить Spotify. Також у всіх країнах стає доступною платформа Spotify for Artists.

Рекомендуємо: Apple Вирішив Конкурувати З Spotify.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

С помощью наушников научились измерять уровень алкоголя в крови

Стаття доступна українською...Последние несколько лет проблема алкоголизма и вождения автомобилей в нетрезвом виде стала острой проблемой не только в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -