Реклама

Spotify з’являється в Україні та інших країнах

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшли повідомлення про те, що Spotify з’являється в Україні та інших країнах Європи. Відповідно загальна кількість країн, на яких доступний Spotify дорівнює 92. З’являється Spotify ще в таких країнах — Росія, Сербія, Албанія, Білорусь, Хорватія, Молдова, Боснія та Герцеговина, Косово, Північна Македонія, Чорногорія, Словенія, Казахстан та Україна.

Від сьогоднішнього дня, користувачі зазначених вище країн отримують доступ до потокового перегляду музики, що включає в себе 50 мільйонів треків та 4 мільярди списків відтворення. Окрім цього, до списків додається 200 нових артистів, з країн, на ринок яких виходить Spotify. Також у всіх країнах стає доступною платформа Spotify for Artists.

Рекомендуємо: Apple Вирішив Конкурувати З Spotify.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple збирається презентувати новий iMac

Вчора з’явилася інформація, що компанія Apple збирається презентувати новий iMac. Очікується, що презентація повинна відбутися на WWDC. Такою інформацією...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -