Реклама

Тепер у iOS 16 та watchOS 9 можна відслідковувати свої ліки

Останні Новини

Для тих хто регулярно приймає вітаміни, біодобавки або ж ліки, є гарна новина від Apple. Тепер стало набагато простіше відслідковувати усі свої таблетки та не забувати їх приймати. Нова iOS 16 та watchOS 9 вже мають цю функцію.

Додаток "Здоров'я" на продукції Apple тепер матиме можливість слідкувати за усіма ліками. Ви можете внести у нього усі свої вітаміни, таблетки, які на даний момент приймаєте і програма буде слідкувати скільки ви вже їх прийняли, скільки залишилось, а також можна налаштувати нагадування, щоб не забути взагалі випити все, що потрібно. Ліки можна вибирати з наведеного списку, або ж сканувати за допомогою камери свою упаковку. Для цього потрібно пристрою дати дозвіл це робити в налаштуваннях. Зазвичай, телефон сам може розпізнати ліки після сканування, але швидше за все вам потрібно буде вказати дозування та час приймання ліків. Тоді телефон зможе правильно нагадувати. Окрім цього, щоб самому не заплутатись, на кожен препарат можна поставити індивідуальне зображення чи фон.

Цікаво: Перераховано смартфони компанії Apple, які не отримають оновлення iOS 16

Якщо ви користуєтесь AppleWatch то там також можна все відслідкувати та помітити чи випили ви таблетки чи ні. В фітнес годиннику це зробити буде навіть зручніше. Сповіщення з нагадуванням також буде видно на AppleWatch. Ще однією корисною новою функцією про ліки є повідомлення про небезпеку. Програма може проаналізувати усі препарати, які ви приймаєте, і повідомити, якщо якась комбінація небезпечна для здоров'я. Також даними про ліки та дози можна ділитись із родичами або ж сімейним лікарем. Все можна перенести у файл PDF.

Це одна із багатьох нових функцій нової ОС, їх є ще дуже багато. Про них буде інформація трохи пізніше.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, які дані банківської карти не можна повідомляти стороннім особам

Ми не раз говорили про те, що не можна нікому повідомляти дані своєї банківської карти. Сьогодні ми детально розглянемо,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -