Home Новини сучасних технологій Топ програм для віддаленого керування комп’ютером

Топ програм для віддаленого керування комп’ютером

0

Віддалено користуватись комп’ютером може бути потрібно в багатьох ситуаціях. Для цього використовуються спеціально розроблені програми. Їх є не так і мало, тому ми детально розповімо про кожну із них, а ви вже самі зможете визначитись, яка краще підходить саме для вас.

Перша програма - TeamViewer. Це найбільш відома та популярна. Її знають більшість людей, які стикалися із потребою в дистанційному керуванні. Дана програма надзвичайно легка в використанні. Навіть користувачі без досвіду з легкістю розберуться. У випадку, якщо вам така програма потрібна один раз, то для використання навіть не потрібна установка. Якщо ж TeamViewer буде використовуватись постійно, то краще скачати її на комп'ютер. Для підключення потрібно на обох ПК ввести однаковий пін-код та ID. Ця інформація генерується програмою. Зручно ще й те, що усі дії виконані за допомогою TeamViewer, можна записати на відео. Це спростить задачу, якщо комусь потрібна, наприклад, Інструкція по використанню комп'ютера чи програми.

Цікаво: Перераховано способи, за допомогою яких можна швидко підключити Apple iPhone до телевізора.

Наступна відома програма - AnyDesk. Вона так само легка в використанні, але являється більш професійною та для постійної роботи. Її можна використовувати на будь-якій операційній системі. В даній програмі є так само можливість записувати всі дії, так ще й зі звуком. Особливістю є передача файлів. Інколи це дуже спрощує роботу. Щоб підключити обидва комп'ютера до програми, вистачить ввести код, який створить AnyDesk, та підтвердити з'єднання.

Ще одна програма - Ammyy Admin. Вона створена лише для Windows. При чому обидва комп'ютери мають мати дану операційку. Програма легка в використанні, має багато важливих функцій. За допомогою неї можна віддалено користуватись, спілкуватись, перегружати комп'ютер, змінювати користувачів та багато іншого, чого не зустрінеш в інших програмах. Найголовніше те, що вона не вимагає якихось додаткових встановлень та налаштувань.

AeroAdmin - програма також лише для ПК із Windows. Вона, як і всі попередні, легка в користуванні. Не потрібно її установлювати, чи реєструватися. Все робиться через інтернет. Щоб підключити два пристрої, потрібно ввести однаковий згенерований пароль і логін (ID). Окрім віддаленого доступу можна обмінюватись файлами. Не зважаючи на всю простоту, дана програма підтримує шифрування, що дуже важливо в користуванні.

Цікаво: Цікаві можливості сканера відбитка, про які ви навіть і не знали.

Ще одна програма LiteManager. Вона теж входить до числа простих в використанні. У ній є свої плюси. Не потрібно постійно створювати нові логіни і паролі. Ви можете один раз самі його вигадати і він буде незмінний. Із мінусів, обмеження в кількості підключених ПК. В безкоштовній версії це 30 шт. Тяжко звісно назвати це недоліком, адже ця кількість насправді велика.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version