Реклама

У додаток WhatsApp була впроваджена функція для голосових повідомлень

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Розробники продовжують доопрацьовувати месенджер WhatsApp, забезпечуючи нові можливості. Декілька днів тому представники компанії анонсували удосконалений алгоритм наскрізного шифрування даних, що передаються у додатку. Крім того, була покращена робота популярної серед користувачів функції “Голосові повідомлення”.

Було внесено зміни в інтерфейс сервісу “Голосові повідомлення”.

Це добра новина для тих, хто постійно надсилає аудіоповідомлення у додатку WhatsApp. Відтепер доступна можливість ставити запис звуку на паузу та згодом продовжити запис. Отже, це дозволить зменшити кількість повідомлень, що відправляються.

Дані про внесені зміни в інтерфейс додатку були опубліковані на сайті ресурсу "WABetaInfo". Також повідомляється про те, що нові функції знаходяться на етапі розроблення. На вищезгаданій платформі кожен може подивитися відео ролик, в якому демонструється оновлений інтерфейс додатку із можливістю призупинювати та відновлювати процес запису звукових повідомлень.

Також розробники WhatsApp регулярно оновлюють функціонал месенджера.

Нещодавно в WhatsApp була реалізована можливість прослуховувати аудіоповідомлення після того, як поточна розмова була завершена. Це дозволяє слухати тривалі голосові повідомлення, переписуючись з іншими користувачами WhatsApp.

В стадії розробки оновлені функції не можуть тестувати навіть бета-тестери. На даний момент останньою розробкою, доступною для тестування, є новини, що зникають. Станом на сьогодні неможливо вступити в команду тестувальників WhatsApp. Як ми вже звикли, нові можливості спочатку впроваджуються в версію для ОС iOS та через певний проміжок часу стають доступними для користувачів ОС Android.

Також нещодавно стало відомо, що з 1 листопада багато українців не зможуть користуватися месенджером WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple готують до випуску три недорогі iPhone

Сьогодні з’явилася інформація, що Apple готують до випуску три недорогі iPhone. Згідно інформації, отриманої від порталу ITHome, компанія Apple...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -