Home Новини сучасних технологій У компанії lifecell завершилась тринадцята програма стажування студентів

У компанії lifecell завершилась тринадцята програма стажування студентів

0

7 червня 2021 року у компанії lifecell завершилась тринадцята програма стажування студентів Jump into life:), в якій протягом 4 місяців проводилось навчання щодо набуття практичних навичок роботи в компанії.

Соціально-освітня програма Jump into life:) має на меті залучити до технологічної телекомунікаційної галузі молодих та талановитих студентів українських закладів освіти. Таким чином, компанія lifecell, дає змогу студентам отримати не лише теоретичні знання, а й практичний досвід та безпосередньо навчає виконувати конкретні робочі завдання.

Враховуючи складну ситуацію в цілому світі, цього року навчання проходило не в звичному режимі, а в форматі онлайн. Загалом заявки на 13 набір навчання подали 200 студентів, навчання після відбору продовжило 22 студенти, а випускниками стало всього 17 осіб. Із останніх, 3 уже отримали пропозиції щодо працевлаштування.

Варто відмітити, що це лише одна із наявних освітніх програм від компанії lifecell, тому якщо вас цікавить дана тема, деталі ви знайдете на сайті мобільного оператора.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version